E-handel från A till Ö

Funderar på starta e-butik men vet inte vart Du ska börja? Med en tjänsten Komplett E-handel erhåller Du allting från e-handelslösning till betalningsmoduler samt fraktalternativ och kan skicka produkter över hela världen direkt. Pris fr.: 9995 :- exkl moms.

Ett färdigutvecklat koncept

Med tjänsten Komplett E-handel får Du en färdig e-butikslösning vilket inkluderar betalmoduler från världserkända aktörer tillsammans med fraktavtal för en internationell marknad. Tillsammans utvecklas e-butiken utifrån Dina behov, förutsättningar och önskemål.

En komplett e-butik

Tjänsten inkluderar hela e-butikslösningen vilket medför att Du enkelt kan skapa kategorier och produkter samtidigt som Din kund snabbt betalar genom en integrerad betalmodul och kan få varorna runtom i världen. En komplett lösning som möjliggör internationell exponering direkt.

e-butik_komplett_orders
e-butik_komplett_payments

Faktura, kort- och swishbetalning

Konceptet inkluderar en rad olika betalningsmöjligheter med bland annat fakturabetalning, direkt bank- och kortbetalning. Det finns en rad aspekter att förhålla sig till vid betalningslösning så som kapitalbindning och kundupplevelse. Rådgivning och lösningsförslag ingår alltid vid uppbyggnad av e-butik.

  • PayPal
  • Stripe (kortbetalning)
  • Direkt bankbetalning
  • Swish
  • Faktura

Ett flertal fraktalternativ

Fraktavtal är vanligtvis en krånglig process vid uppstart av en e-butik. Det finns en uppsjö av leverantörer, priser skall förhandlas och upphämtningsposition bestämmas. Med det här konceptet ingår fraktavtal från världskända aktörer så som;

  • DHL
  • DHL Express
  • Bring
  • Postnord
e-butik_komplett_delivery

SSL-Certifikat

Ett SSL-certifikat kan ses som en elektronisk legitimation vilket därmed stärker Ditt varumärket samt sökmotoroptimering. Beroende på val av webbhotell så erhålls SSL-certifikat och med den här tjänsten ingår konfiguration.

Mobilanpassning

Fler och fler användare nyttjar mobiltelefoner för att besöka Internet och därmed Din kommande e-butik. Samtliga e-handelslösningar levereras mobilanpassade och redo för den nya teknologin.

Drag-n-drop

Med en s.k. Drag-n-Drop funktion kan Du som inte är programmeringsvan hantera, uppdatera och sköta Din egna hemsida. Min målbild är att Du allting skall kunna administrera hemsidan och produktsortimentet på egen hand.

Sökmotoranpassning

Din e-butik kommer konkurrera med otroligt många andra hemsidor ute på Internet. Det är därmed viktigt att Din hemsida är anpassad för de större sökmotorerna för att ge Dig de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Blogg

Med hjälp av en bloggfunktion kan Du marknadsföra Dig kostnadsfritt och ses därmed som ett av de mest kostnadseffektivaste metoderna inom marknadsföring. Uppdatera kontinuerligt och dela innehållet på sociala medier för mer besökare.

Konsekvent design

Du som egenföretagare på Internet säljer framför allt upplevelse och Din grafiska profil blir ansiktet utåt. Med en konsekvent, genomgående, design av hemsidan uttrycker Du en professionell look och ger ett seriöst intryck.

Instagram-integration*

Med det här tilläggsplugin kan Du med enkelhet hämta bilder från Instagram. Låt Dina kunder bygga upp Ditt galleri och skapa mer inspiration för nya besökare. *OBS: Ingår ej i paketet, en tilläggskostnad på 500 exkl moms tillkommer i licensavgift.

Kategorier & produkter

Skapa egna kategorier, lägg upp produkter och Du är redo för Internet. Med e-butiken kan Du enkelt administrera Dina produkter och galleri på samtliga datorer med Internetuppkoppling.

Rådgivning

Med ett stort antal projekt inom webbutveckling, e-handel och grafisk design i bagaget erbjuds alltid kostnadsfri rådgivning genom hela processen. Vi bollar idéer och finner tillsammans den bästa lösning för Dig och Din kund.