Hur börjar ett projekt?

Vanligtvis har kunden redan en färdig målbild och en given idé som behöver finslipas. Jag bistår alltid med kostnadsfri rådgivning och offert där samtliga frågetecken besvaras innan en projektstart.

Vad är ditt mål?

Sökmotoroptimering? Ny hemsida eller en grafisk profil? Dina målsättningar utgör grunden för kommande projekt där Du aldrig behöver oroa Dig för att ett område kommer i skymundan. Med ett mycket erfarenhet och projekt i portföljen får Du hjälp hela vägen.

Hemsida

En genomtänkt och konsekvent hemsida är obligatorisk för Dig som företagare. Tillsammans utvecklar vi en hemsida som genomsyrar Era visioner, mål och strategier. Pris fr. 6995 :- exkl. moms.

E-handel

E-handels projekt är stora, komplexa och kräver mycket engagemang, men slutprodukten blir otrolig. Vi diskuterar Dina tankar och hittar rätt plattform, betal- och fraktmoduler.

ReMake

Har Du redan en befintlig hemsida? Låt mig ta en titt på dess struktur och presentera ett förslag kring upplägg, vidareutveckling och optimering. Därefter tar vi ställning till eventuella åtgärder.

Logotype

En egenutvecklad logotype förstärker företagets varumärke och legitimitet. Som seriös företagare är logotypen ett viktigt steg mot diversifiering och med tjänsten får Du en vektoriserad logotype.
Pris från 3995 :- exkl. moms.

Grafisk Design

Behöver du hjälp med en trevlig flyer, visitkort eller banner? Tillsammans arbetar vi fram ett härligt koncept.

Copywriting

Dålig fantasi eller problematik med svenskan? Copywriting innebär att jag tillhandahåller Dina texter som dessutom är anpassade efter de stora sökmotorerna. Vanligt vid försäljningstexter kring produkter och tjänster.

Blogg

Ett av de enklaste och mest väletablerade marknadsföringsstrategierna är bloggfunktionen. Denna funktionalitet kostar Din tid och engagemang, men är ett otroligt verktyg för att nå den stora massan.

Facebook

I kombination med beställning utav hemsida eller logotype erbjudes kostnadsfri uppsättning utav en Facebook-företagssida. Till detta kommer enkla tips och trix.

Rådgivning

Jag erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning kring projekt, designarbeten och webbhotell samt dess kringliggande tjänster. Rådgivningen är aldrig bindande, så släng gärna iväg ett mail om Du har funderingar kring Internet.