Vem är Niklas Larsson?

En studerande kaffemissbrukare som älskar allting med Internet och dess möjligheter. Finns också en gnutta träningsfreak inom mig med nuvarande inriktning mot Crossfit kombinerat med styrketräning.

niklas_larsson_profile_picture

I love creativity

I dagsläget studeras ekonomi och systemutveckling på Högskolan i Borås. Kombinerar mina studier med webbutveckling, grafisk design och rådgivning inom  Internet och dess tillhörande områden. Jag träffas gärna på en gokaffe och diskuterar möjligheter, upplägg och eventuella åtgärder.

Jag heter Niklas Larsson och är i dagsläget belägen i Boråsområdet. Från början kommer jag ifrån träningsvärlden med utbildning som Lic. Personlig Tränare och Diplomerad Massör. Arbetade som Personlig Tränare på ett lokalt gym innan jag för drygt tre år sedan gjorde en helomvändning mot webbutveckling och företagande.

Vändningen kom efter arbete på en lokal webbyrå kombinerat med goda kunskaper hos min bror och far. Strax därefter öppnades en webbyrå med inriktning mot mindre företagare inom Tranemo kommun.

För drygt 2 år överlämnades webbyrån som än idag finns kvar. Överlämningen skedde på grund av mina studier på Högskolan i Borås. Numera studeras Informatik kombinerat med ekonomi och webbutvecklingen sker som en bisyssla till mina studier.

Jag har under mina år på Internet varit med och tagit fram över 50 olika
projekt inom hemsidor, e-handel och logotyper. Däribland finns allt ifrån mindre hemsidor till e-handelslösningar och bloggar med över 10 000 besökare/månad.