Vem är Niklas Larsson?

En ehandelstokig kaffemissbrukare som älskar allting med Internet och dess möjligheter. Finns också en gnutta träningsfreak inom mig med nuvarande inriktning mot Crossfit kombinerat med styrketräning.

niklas_larsson_profile_picture

I love creativity

I dagsläget är jag eCommerce Manager för Vinga of Sweden AB som är beläget strax utanför Borås. Vinga är ett bolag med drygt 130 miljoner omsättning och strävar att alltid vara i framkant vad avser informatik, arbetsmiljö och kvalité hos såväl produktion som leverans av produkter.

Jag heter Niklas Larsson och är i dagsläget belägen i Boråsområdet. Från början kommer jag ifrån träningsvärlden med utbildning som Lic. Personlig Tränare och Diplomerad Massör. Arbetade som Personlig Tränare på ett lokalt gym innan jag  gjorde en helomvändning mot webbutveckling och företagande.

Vändningen kom efter arbete på en lokal webbyrå kombinerat med goda kunskaper hos min bror och far. Strax därefter öppnades en webbyrå med inriktning mot mindre företagare inom Tranemo kommun.

År 2014 överlämnades webbyrån som än idag finns kvar. Numer är jag eCommerce Manager hos Vinga of Sweden där vi i nuläget satsar på en helhetsgrepp vad avser intern IT-infrastruktur vilket såväl genomsyrar processer som webbmiljön.

Jag har under mina år på Internet varit med och tagit fram över 50 olika
projekt inom hemsidor, e-handel och logotyper. Däribland finns allt ifrån mindre hemsidor till e-handelslösningar och bloggar med över 10 000 besökare/månad.